Дивіться через будинок Wallflower Architecture + Design в Букіт Тіха, Сінгапур

Дивіться через будинок Wallflower Architecture + Design в Букіт Тіха, Сінгапур

Проект:Дивіться через будинок
Архітектори:Архітектура + дизайн Wallflower
Розташування:Букіт Тіма, Сінгапур
Площа:15 200 ср
Фотографії:Альберт Лім К.С.

Дивіться через будинок Wallflower Architecture + Design

Wallflower Architecture + Design,одна і та сама студія, що стоїть за будинком Травертин Дім та Секретним садовим будинком, повертається до нашого уваги. Цього разу ми збираємося представити один з своїх останніх проектів – "Переглянути дім", розташований у місті Букіт Тіха, Сінгапур.
Цей будинок площею 15 200 квадратних метрів знаходиться в одному з найбільш ексклюзивних районів Сінгапуру, має п'ять спалень, сімейну кімнату, кілька кухонь, вітальню та їдальню, а також вивчення всередині будівлі, а на вулиці – чудовий сад та прекрасний басейн.

The View Through House розташований в одній з найбільш ексклюзивних районів Сінгапуру та був задуманий як частина великого проекту, що включає сім інших будинків. Клієнт проживав у старому будинку, розміщеному на цьому великому ділянці землі; було вирішено розробити шість додаткових будинків, які будуть оточувати старий будинок. Власник вибрав шість архітекторів для розробки шести нових будинків. Старий будинок пройде реконструкцію, проведену іншим архітектором. Wallflower Architecture + Design було введено в експлуатацію, щоб спроектувати перший будинок у скупченні з семи підрозділених ділянок. Старий будинок розташований на найвищій точці землі та має панорамний вид на місто. Для того, щоб зберегти перспективи, Коротко про Wallflower було спроектувати будинок не вище, ніж 2-й поверховий балкон старого будинку.

Сайт характеризується рядом зрілих дерев Тембусу, що охороняються відповідно до Закону про збереження. Частина цього ряду дерев, самотня Тембусу сидить прямо посередині сюжету. Окрім цього, існує спеціальна охоронна зона діаметром 10 м, що оточує дерево. Жодна будівельна діяльність не допускається в межах охоронної зони. Подальші рекомендації вимагають розбиття 65% земель на зовнішні м'які та складні ділянки.

Стратегія полягала в тому, щоб вирівняти компоненти будинку паралельно ряду дерев Тембусу, в результаті чого концептуальний зелений коридор, якщо всі ділянки були пов'язані. Результуюче масиву складається з двох паралельних томів, розділених єдиним деревом на цьому сюжеті, та драматичним двориком, що оточує дерево. Основна вітальня, їдальня та суха кухня відкриваються до траві дворів та басейнів. Корпус внутрішнього дворика призводить до інтимної зовнішньої кімнати, яка рішуче неоднозначна; внутрішній дворик може бути сад, тераса, і це може стати центральним ядром будинку в стилі атриуму. Приватний, напівприватний та вид на ближній і дальний ландшафт змінюються в залежності від того, як використовується простір. The See Through House є вправу, спрямовану на збалансування космічної та ландшафтної інтеграції.

Циркуляція всередині будинку відбувається вертикально за допомогою безперервної спіральної сходинки, що з'єднує три рівні і горизонтально вздовж витягнутих коридорів. Таким чином, природне світло та перехресна вентиляція оптимізовані, приміщення були спроектовані як одна кімната товста, і тому більшість з них розташовані по обидва боки від засмагленого внутрішнього двору та бічних садів. Два рівня і підвальні приміщення влаштували визначену функціональну програму: сад, плавальний басейн, вітальню і їдальню, сухі та вологі кухні, п'ять спалень, сімейна кімната та навчання.

Прийняття білих пофарбованих бетонних стін, дерев'яних засклених вікон і геометрично простий і занижене вираження підкреслює бажання відкласти в консервативний колоніальний будинок, розміщений безпосередньо через Погляд через будинок, колись резиденція колишнього президента Сінгапуру. У той же час прості геометрії висловлюють і корінь "Дивіться через будинок" як конструкцію цього дня та віку. Лісові сонцезахисні креми оперує стрічкою фасад, переосмислення тропічного жалюзного вікна старого колоніального бунгало. Він залишається актуальним, будучи таким незрозумілим пристроєм, який дозволяє фільтрувати різкість від екстремальних погодних умов.

Архітектура + дизайн Wallflower


















Переглянути відео: Аніме Комедія Сімейний обличчя Ямато Надссіко Частина 1 Це повне винос мозку!

Like this post? Please share to your friends:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: